Hva er vel fem-om-dagen, når du kan få 10?

av Bjørnar

Alle disse fruktautomatene må virkelig være saftige… de er jo superpopulære! Og NetEnt har virkelig levert et saftig fenomen, med den deilige lanseringen av den ferske spilleautomaten Double Stacks.

NetEnt stabler underholdningen høyt, når denne generøse spilleautomaten dobler symbolverdien på hjulene. Tre identiske premium-symboler på et hjul dobles og teller som to symboler, som igjen dobler dine gevinster! Får du ett matchende symbol til på det andre hjulet, får du enkelt tre-like.

Det ser ut som at NetEnt har rettet alle sine designressurser sine til å skape Double Stacks, dette blendende og upåklagelige oppsettet uten en bakgrunnshistorie. De røde kirsebærene, vannmelonene, plommene og de gule sitronene ser forfriskende og blanke ut. Sammen med barer, syvere, diamanter og bjeller, så er dette spillet så klassisk som det kan være. Bakgrunnen bak hjulene varierer fra rød-lilla til dypt rødt, en fin farge som fremhever enkelheten over spillet. Det er ingen handling. Det er ingen historie. Det er ingen karakterer. Dette slotspillet handler om seieren; risting, omrøring og forsterkning av gevinster.

Double Stacks gratisspinn-funksjonen er en saftig funksjon på denne spilleautomaten. Får du minst tre scatter-symboler i hovedspillet, blir du tatt med til Gratisspinn-bonusen. Tre scatter-symboler gir ut fem saftige Gratisspinn, fire scatter-symboler gir 15 Gratisspinn og fem scatter-symboler gir 30. Men det er ikke alt! Under Gratisspinn-runden vil Wild-symboler dukke opp stablet på hjulene og scatter-symboler vil prøve å presse ut opptil 30 ekstra gratisspinn.

Føl deg avslappet, men engasjert, med et 80-talls soundtrack og sjansen til å vinne 1000x din innsats på hvert eneste spinn. Dette kule spillet kan fort BÆRe frukter og gi deg et stort smil rundt munnen! Når Vera&John og NetEnt samarbeider, blir det fruktelig bra… kom å se selv da vel!

Spill hos Vera&john