Jingle spins, jingle spins, over skog og hei!

av Bjørnar

I NetEnts spillverksted har de fått inspirasjon av nissens hjelpere og har virkelig satt opp dampen. NetEnt har jobbet natt og dag med å lage en topp leketøysautomat som du kan leke med. La oss pakke den opp og avsløre de fantastiske funksjonene – her hos Vera&John.

Glade hjul, hellige hjul, spinnene daler ned i skjul. Produksjonen er i full gang på NetEnts Jingle Spin, der den lubne julenissen grynter mens han drar i spakene på gavehjul-funksjonen. Følg med i spenning når Myntpremier, Gratisspinn, Spredende wild-symboler og en Overraskelses-klinkekule beveger seg langs hjulene, der nissens hjelpere står klare til å overrekke dem til deg. Hvis en av disse havner på samme hjul som en wild-gaveeske, er du den heldige vinner av noen utrolige gevinster. Da er det ikke bare nissen som smiler i skjegget sitt.

Her er en gaveguide til katalogen av ekstra spesielle og kule gavefunksjoner i NetEnts Jingle Spin-verksted:
• Spredende wild-symboler- ekspanderer på hjulene og kan føre til funksjoner som er enda søtere enn riskrem på julaften.
• Mynt-julekulen gir deg opptil 25.000 mynter
• Gratisspinn-julekulen gir deg opptil 50 Gratisspinn som kan reaktiveres, med konstante garanterte julekuler over hjulene.
• Overraskelses-klinkekulen gir deg en tilfeldig gave fra de nevnte funksjonene.

Jingle Spin, Jingle Spin, over skog og hei! Hør på Jingle Spins muntre klang, når vi spinner i vei, hei!

Julen er kommet tidlig på Vera&John. Med så spennende funksjoner innpakket i denne NetEnt-automaten, vil du føle deg som et barn på julaften.