Fest sammen med vikingene i Valhall..

av Bjørnar

Blås i hornene og styr langskipet ditt til NetEnts våte og kalde hjul. Det er en hær av aggressive vikingkrigere på vei til kamp-hjulene, og de er blodtørstige på gevinster og spenning. Er du tapper nok til å bli med disse aggressive vikingene og kjempe om seier hos Vera&John?

Disse vikingene har onde våpen! Først ut er Hotspot-funksjonen: en fullt stablet viking-wild på det midterste hjulet (Hotspot) som gjør alle andre vikingsymboler på hjulene om til ville krigere, som vist på Hotspot-hjulet. Dette kan gi deg en Val(hall)dig stor scatter-gevinst!

Forsvar deg med tilfeldige Shield Wall-funksjonen, som gjør symboler på tilfeldige områder på hjulene om til identiske vikingkrigere, som kan lede til seirende gevinster. Og ikke nok med det, får du tre eller flere Raid Spin-symboler, får du gratisspinn på en enda større kamparena.

Det er tydelig at vikingtiden er på vei tilbake. Ikke det at man kan snart vil se hårete, halvnakne menn løpe rundt i gatene med økser og skjold – nei, det siviliserte samfunnet er nok her for å bli. Men de fleste får vel lyst til å rive av seg skjorten en gang i blant? Slippe seg løs, unne seg litt brutal frihet? Det er nok disse følelsene som driver vikingtiden inn i den moderne underholdningen, og TV-serier som Vikings er et bevis på dette. Nå som den spennende serien har blitt foreviget i form av en videoautomat, kan man få i seg dobbel action når som helst – både i form av den farlige historien i Vikings, samt de farlig store gevinstene spillet kan spytte ut! Vikings anbefaler derfor ikke bare til fansen av TV-serien, men også for alle nordiske spillere som er stolte av sin historie. Kjenn spenningen fra den brutale norske fortiden våkne til live i den splitter nye spilleautomaten Vikings online. Dette er et digitalt tokt som kan berike deg fysisk!

Vikings fra NetEnt er en flåte av formidable funksjoner, for de modigste og tapreste vikingkrigerne. Det ventes et uvær av funksjoner, og vikingene befinner seg i øyet av stormen. Blir du med disse vikingene på deres erobringer? Sett seil og bli med på erobringene på Vera&John.