vera john

Back to the 50’s

av Bjørnar

De begynner virkelig å bli sultne hos Vera&John, hvordan er det med deg? Hårsleiken er perfekt og pin-up håret er endelig klart. Så, ta på deg din kuleste bomberjakke og polkadot skjørt, og bli med oss til NetEnts Swipe & Roll arkadekafe!

Her kommer du garantert til å få stagget søtsuget, for Swipe & Roll-spilleautomaten serverer en klassisk fruktsalat med noen smakfulle mynthjul-funksjoner og stablede wild-spinn, som begge kan gi deg noen fruktelig store gevinster.

Swipe & Rolls generøse tilfeldige funksjon er et enkelt hjul som serverer en variert meny av scatter-symboler, myntverdier opptil 1000 og pil-symboler. Pil-symbolene er spesielt smakfulle, da de åpner opp en posisjon på det enkle hjulet, for å gjøre dine gevinster enda fetere.

Men, Swipe & Rolls signaturrett er bonusrunden. Den inneholder tre hjul, som du kan snurre opp eller ned, og som gir enda flere myntgevinster og pil-symboler. Det er to måter å aktivere bonusrunden. Den første måten er å få bjellen, som er et scatter-symbol, på det enkle hjulet og den andre er ved å få tre scatter-symboler på hjul to, tre og fire i spillet.

Stabler du tre saftige wild-symboler på et tilfeldig hjul, vil de fungere som triple wild-symboler og multiplisere hverandre. Dette slår både trippel-trumf og en Royal trippel! Og ikke nok med det, trippel-wild gir deg en ekstra skje med underholdning i form av et re-spinn, som virkelig kan gi søte gevinster!

Er du litt kresen, så er det ingen grunn til bekymring, for Swipe & Roll serverer gevinster på opptil 8100x din innsats på en enkelt gevinstlinje!

Hos Swipe & Roll finner du noe for enhver. Kom igjen, kos deg litt og ta en ekstra porsjon av sugar rush wild-symboler, lekre hjul og søte, søte mynter. Du har alltid pass til litt dessert!

Spill hos Vera&John i dag!