vera john

De opplyste fjellene..

av Bjørnar

Utforsk de høye fjellene i Himalaya, og er du riktig heldig kan du ende opp i den hemmelige dalen Shangri-La, hvor menneskene lever i total isolasjon fra resten av verden. Høres idyllisk ut, gjør det ikke? Men du trenger selvsagt ikke gå helt til Tibet for å bli tilfreds, det gjør akkurat her, med Klissete Respinns, Gratisspinns, og Nudge Radene. Vi er ganske sikre på at du kommer til å finne fred i sjelen her, sammen med Vera&John.

Ikke noe grunn til å meditere på gevinstlinjene, The Legend of Shangri-La er et Cluster Pays*spill; for å vinne, symbolene må være samlet i en sammenhengende gruppe på radene på minst 9 symboler. Har du spilt Aloha: Cluster Pays, da vet du hva det går i. Akkurat som i det spillet, finnes det her Bytte symboler*, som forandrer symboler som ligger ved siden av hverandre, og lager den komboen som gir deg høyest mulig gevinst i en samlet klynge.

Når minst to klynger av samme symbol treffer, bruk Tilfeldige Bytter slik at du kan legge til minst 1 bytte til radene ved siden av klyngene. Flere bytte symboler blir lagt til tilfeldig helt til du får en gevinst!

I mens du vil gi slipp på dine jordiske tilknyttninger, Klissete Omspinnsvil ikke la gi slipp på DEG. Klissete Omspinns aktiveres når du har minst to klynger med samme symbol som ikke gir gevinst i hovedspillet. Disse symbolene klistrer seg fast i radene, og de andre symbolene spinner i stedet for, som gir deg sjansen til koble sammen dine to klynger til en stor klynge.

Treff tre eller flere Gratisspinn symboler, for å komme til ditt spesielle sted, en komfortabel idyllisk sted som er oppfylt med gratisspinns. 3 symboler gir deg 5 gratisspinns, 4 gir deg 6, opp til et maksimum av 8 gratisspinns. Når gratisspinnsene er aktive, Byttesymboler blir tilfeldig lagt til og fjernet fra radene, og hvis totaltgevinsten fra gratisspinnsrunden er mindre en ti ganger innsatsen, du kan bli belønnet med enda et spinn.

For sikkerhetskyld, hvis du treffer 2 gratisspinns og en tredje lander rett utenfor området som gir gevinst, bruk da Nudge Radene funksjonen til å få den Røde Pandaen til å dunke i radene, og belønner deg med de gratisspinnene du kanskje gikk glipp av.
Om du virkelig ønsker å bli opplyst, da kan du unngå alt som skjer i det daglige, og stresse ned med samtidig som du nynner la-di-da og prøv ut noen spinns på The Legend of Shangri-La hos Vera&John. Du finner kanskje ikke fullstendig indre ro i sjelen, men du ender kanskje opp med en gevinst, og det kan jo være nesten like bra.