Rock sammen med Alice Cooper!

av Bjørnar

Spillet som alle rockefans har lengtet etter er endelig her. I samarbeid med spillutvikleren Spike Games, byr Betsson på en eksklusiv videoautomat basert på den legendariske musikeren og underholderen Alice Cooper.

En enestående rockeopplevelse med musikk i verdensklasse venter. Dette kombineres med nervepirrende underholdning i form av tre flotte spesialfunksjoner; en vilkårlig funksjon som gir doble wild-hjul, en giftig gratisspinnrunde med mengder av spinn og et bokstavelig talt spenningsladet bonusspill.

Hvis du ønsker spenning i hverdagen med fenomenal rockemusikk, en brutal atmosfære og flotte spesialfunksjoner bør du ikke gå glipp av spilleautomaten Alice Cooper!

Alice Cooper er beryktet for sin enestående musikk og underholdende konserter med blod, slanger og elektriske stoler. Alt dette beskrives på en fantastisk måte i denne nye spilleautomaten. Det hele utspiller seg en nifs aften, og du får oppleve samme mørke atmosfære som Alice Cooper er kjent for. I tillegg kan du nyte tunge og melodiske gitartoner fra den enestående rockeklassikeren «School’s out».

Det finnes totalt ni ulike symboler i spillet, og disse forsterker i stor grad de nifse og mørke spillomgivelsene. De tre høyverdisymbolene består av en hjerteformet logo for låten «School’s out», Alice selv og en blødende hodeskalle. I tillegg finnes fem lavverdisymboler i form av de klassiske kortverdiene A, K, Q, J og 10. Disse kortsymbolene har for anledningen fått en rockestil.

Spillet byr dessuten på to spesialsymboler, hvorav den ene er den hjerteformede logoen som nevnt over. Denne gir en vanlig gevinst hvis du får tre eller fire på rad, men hvis du får fem symboler på rekke utløses i stedet et bonusspill. Det andre spesialsymbolet viser en giftig slange som kan utløse gratisspinnrunden.

Bortsett fra det elektriske og blodige trepanelet som omgir spillfeltet, er designet i Alice Cooper relativt vanlig med fem hjul, tre rader og 20 innsatslinjer. Du velger enkelt innsats via et innsatspanel, og her vises alltid ekte penger i stedet for antall mynter. Minsteinnsatsen er på 1 kr mens maksimal innsats per spinn er på 500 kr. Dermed passer spillet utmerket for alle rockeelskere, uansett spillbudsjett.

Det har lenge vært mulig å oppleve videoautomater med fantastisk rockeatmosfære i blant annet Megadeth, Guns n’ Roses og Mötorhead. Nå har du også muligheten til å nyte Alice Coopers fantastiske musikk på samme vis. Spilleautomaten har dessuten en rekke spennende spesialfunksjoner, og fremstår som det perfekte tilskuddet til denne symfonien av rockeautomater.

Spike Games er en relativt ukjent spillutvikler som enda ikke har lansert spesielt mange spill. Med lanseringen av Alice Cooper kan de imidlertid ikke lenger gå ubemerket hen. Spilleautomaten fanger rockelegendens mørke og underholdende karakter på perfekt vis, samtidig som tre spenningsfylte spillfunksjoner gir potensielt svært høye gevinster.

Hvis du liker andre spilleautomater med rocketema, eller hvis du er fan av Alice Coopers musikk og personlighet, kommer denne nye videoautomaten til å passe deg perfekt hos Betsson.