Castle Builder 2 er her!

av Bjørnar

Spillet som mange lenge har ventet på er nå endelig tilgjengelig hos Betsson! Vi snakker om oppfølgeren til spillsuksessen Castle Builder, som er produsert av Microgaming. Her venter en innovativ spillopplevelse som kombinerer spenningen fra spilleautomater med den høye underholdningsverdien til rollespill. Med tre underholdende helter som du kan levle opp, 75 storslagne slott å bygge, 15 fascinerende kongeriker å erobre, massevis av prestisjetunge troféer og medaljer å samle på, samt mer enn 300 bedårende personer du kan møte på… her venter massevis av moro med Castle Builder II! Om du ikke har prøvd den første utgaven ennå, så har du virkelig endeløst mange timer moro i vente!

Selv om det er progresjonen i Castle Builder II som er det som kontinuerlig holder spillet nytt og underholdende, så er spenningen likevel alltid på topp siden det finnes massevis av gevinster å vinne. Du har blant annet en free spin-runde, hjul fulle av wilds og en lukrativ bryllupsbonus å glede deg til. Alt dette leveres med lyd og grafikk i toppklasse, som gjør spillopplevelsen i Castle Builder II uslåelig!

I Castle Builder II så venter en enorm spillverden som består av 15 ulike kongeriker som du kan erobre. Hvert kongerike har sitt eget unike og visuelt tiltalende design. Du vil blant annet oppleve landsbyer med gressletter og åser, tropiske paradis med krystallklart vann, palmer og hvite sandstrender, snødekte fjellkjeder, samt onde kongeriker med svarte klipper og flammer.

I hver og en av disse kongerikene så finnes det et visst antall staslige slott å bygge, som varierer i størrelse og utseende. Om du befinner deg i det tropiske kongeriket så vil for eksempel slottet der ha en tropisk karakter. Du vil bygge slottet gradvis opp i løpet av spillets gang, og det utvikles visuelt til å bli både større og mer elegant. Slottet du bygger på er alltid synlig på skjermen til venstre for hjulene, som er designet som en del av et slottstårn. Du har også en framdriftsmåler som viser hvor langt i byggeprosessen du har kommet.

Slottet bygges ved å samle ulike symboler av byggematerialer, som tegl, tre og stein. Disse vil bli lagt til når de inngår i en vinnende kombinasjon, de gir også en myntgevinst. I tillegg til disse symbolene så finnes det en gullbarre, en skattekiste, en kongekrone og en ring, som alle er med og gir gevinster. Avhengig av hvilken av de tre heltene du har valgt å spille med så finnes det et scatter-symbol som kan utløse free spins og et wild-symbol som dekker hele hjulet det dukker opp på.

Castle Builder II har fem hjul, tre rader og 1-15 gevinstlinjer, der du selv kan bestemme hvor mange du vil spille med. Innsatsen justerer du enkelt gjennom antall gevinstlinjer, samt via et innsatspanel som har flere ulike alternativer. Dette gir deg et veldig bredt utvalg av innsatsmuligheter, som gjør at spillet passer godt for alle slags spillere, uansett budsjett.

Den nye generasjonen spilleautomater er her, med Microgaming i spissen! Å kombinere den nervepirrende spenningen fra spilleautomater, som vi alle elsker, med den oppslukende progresjonen og variasjonen som rollespill tilbyr, er mildt sagt en genistrek. Castle Builder II byr på en unik spillopplevelse som er vanskelig å slite seg unna.

Kongerikene, slottene og figurene i spillet er designet i høy detalj og god grafikk. Dette skaper ikke bare en visuelt imponerende opplevelse, men med mange ulike figurer, kongeriker og slott å oppleve, så er variasjonen såpass høy at man får følelsen av å spille flere forskjellige spill. Men denne følelsen blir tatt til nye høyder med tre ulike helter man kan velge mellom, som hver og en har sine egne unike spillfunksjoner og muligheter til å vinne storgevinster.

Castle Builder II høres kanskje avansert ut, og det har garantert en dybde som få andre spill har, men det går fort å sette seg inn i. Spillet er som skapt for de som ønsker en spillopplevelse utenom det vanlige, for de som liker variasjon og progresjon gjennom å nå nye nivåer, og alle som elsker rollespill. Spillet er tilgjengelig både for mobil og PC, så det er bare å stikke over til Betsson og teste ut Castle Builder II!