Hva er Joker Pro?

av Bjørnar

Joker Pro™ Er NetEnts Tredje Mest Volatile Spilleautomat. Vinn Opptil 1000 Ganger Innsatsen, og du finner spillet selvfølgelig hos Betsafe.

Som navnet tilsier, er Joker Pro en videoautomat med jokertema. Spillet bruker ulike symboler for hell, slik som hestesko og firkløvere, og vektlegger underholdningsverdi uten å være stappfullt av komplekse funksjoner.

Istedenfor fancy påfunn bruker Joker Pro et energisk og livlig soundtrack og et intenst, fargerikt uttrykk som skaper en gøyal stemning. Disse grunnleggende trekkene toppes med en utrolig Joker Pro re-spinfunksjon som inkluderer Hot Spot Win.

Nøkkelfunksjonen i spillet er Hot Spot Win, som oppnås ved å få jokersymboler langs midtraden på de tre midtre hjulene. Det er denne funksjonen som kan gi deg gevinst på 1000 ganger innsatsen.

Spillet er i sin helhet bygd rundt denne funksjonen, og det er dette som gjør spillet så volatilt.

Om du får ett jokersymbol hvor som helst på vinnerhjulene får du et Joker Wild re-spin, som kan sørge for flere jokersymboler på de midtre hjulene og til slutt gi deg Hot Spot Win-gevinsten.
Re-spinfunksjonen opptrer ganske ofte og gjør spillet interessant. Samtidig tar hvert re-spin deg stadig nærmere Hot Spot Win.

Joker Pro re-spins kan utløses når du får nok et scattersymbol på de midtre hjulene (2, 3 eller 4) mens du spiller hovedspillet.

I re-spinmodus blir de ytre hjulene wilds og Hot Spot-symbolet vises på tre posisjoner i midtraden på hjul 2, 3 og 4. Om et scattersymbol skulle lande på et av Hot Spot-symbolene, blir dette også et wildsymbol og fester seg til hjulet.

Du fortsetter å tjene Joker Pro re-spins hver gang et nytt wildsymbol lander på hjulene, og bonusfunksjonen avsluttes når det ikke er flere nye wilds eller gevinsten din overskrider 1000 ganger din totale innsats.

Joker Pro er i en egen klasse, men om vi skulle sammenlikne det med andre toppspill, ville det være Twin Spin og Wish Master. Ikke fordi de har liknende funksjoner eller noe, men fordi disse to spillene også har samme type korttids høy volatilitet og gir spilleren et veldig klart mål å jakte på.

Prøv Joker Pro hos Betsafe i dag!